Партньори

ABS Global е  базирана в щата Уисконсин, САЩ. Компанията днес е водещ световен доставчик на семенен материал. Сервизните услуги, предоставяни от професионални осеменители са само част от цялата концепция за систематичния подход на ABS. Представена в над 70 страни по целия свят, ABS е в челните редици на пазара на генетиката и технологии от създаването си през 1941 г. 
Успехът на компанията на този постоянно променящ се пазар се дължи на вече над 75 години опит в работата им с фермери,  производители на мляко и месо от цял ​​свят. Разбира се, няма една формула, която може да реши всички проблеми в едно стопанство, но фокусирайки се върху подобряването на няколко взаимосвързани процеса, производството на мляко или месо може да се увеличи значително. ABS се фокусират върху максимиризирането на броя бременности чрез репродуктивен анализ и употребата на доказан семенен материал. ABS е глобалният лидер в предлагането на разнообразна гама от висококачествени генетика, уникални услуги, технологии и продукти, за да отговори на всички нужди на своите клиенти.

Където и да се свържете с ABS по света, ще намерите хора, ангажирани с клиентите си, разбиращи цялата система от взаимосвързани процеси, които определят успеха на една ферма. 

ABS Система и услуги
По света, името ABS Global е станало синоним на гаранция за качество. Репутацията им се гради на надеждни доставки на необходимата генетика, както и свързани продукти и услуги,  и разбира се - подкрепа и съвет, които помагат на клиентите ни да растат и да успяват.

ABS предлага всеобхватни инструменти за разплод, като нашият Genetic Management System®, за да помогне на производителите на млечни продукти оптимизиране на генетичния прогрес на производителността и рентабилността на целите на стадото.

ABS услуги като уникалните тестове на потомството и проверка на програмите за развъждане в стадото, дават на животновъдите повече информация и по-голяма гъвкавост при избора на решения за техните стада. 

Всяка година ABS-спонсориран обучителни семинари по изкуствено осеменяване и управление на стадата достигат до хиляди производители по целия свят.

Каквото е необходимо, когато е необходимо, ще намерите при ABS! Потърсете наш репродуктивен специалист.
  
Екип

Сервизен екип
Екипът на Био-Дженезис България е обучен по най-високите американски стандарти на ABS, CAЩ. Извършили сме хиляди заплождания всяка година в български ферми, което означава, че имаме зад гърба си опита, за да гарантираме резултатите, които очаквате. Прилагането на систематичният метод на ABS ни позволява да направим пълен анализ на репродуктивния статус във вашата ферма.

Като резултат получавате:Значението на метода на ABS

Целта ни е максимизираме броя бременности за практическо увеличаване на млеконадоя чрез професионален сервиз, балансирано хранене и точен репродуктивен анализ.
Ние знаем как да заплодим всяка крава или юница! Знаем колко е важно да бъде запазено качеството на семенният материал по дългия му път от американските станции до българския производител. Дозите се съхраняват при -1960 градуса в специално оборудвани транзитни дюар съдове. Притежаваме и собствена азотна станция, за да гарантираме запазването на качеството на дозите със семенна течност. 

Спрете да храните загубата! Ако една крава не забременее се удължава интервала между две отелвания, което струва пари, съответно губите мляко и теленца. Ние разбираме, че всеки крава е различна и всяка една в стадото е уникална. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящият бик за всяко животно.

Ако изберете абонаментна услуга, нашите специалисти работят постоянно, с всички групи животни в стадото, прилагайки индивидуален подход към всяко едно. 
А вие получавате навреме информация за репродуктивното състояние на стадото и винаги ще знаете колко бременни крави или колко раждания да очаквате този месец.


Знаем, че фермерите работят под голямо напрежение, денят ви е динамичен и объркан. Защо не ни позволите да подредим вашата ферма?


Младен Радев
Изпълнителен директор


Моб: 0888 446795
m.radev@bio-genesysbg.com

д-р Айхан Нури
Мениджър Репродуктивен сервиз Северна България

Моб: 088 978 61 43
a.nuri@bio-genesysbg.com

Още новини
Супер SILVER!Супер SILVER!
*** ТОП 100 *** сензационно бик SILVER e №8 в света! Silver вече е напълно доказан бик, дъщерите му са с изключително висока млечност. ABS има доволни клие...
прочети още
Порода Холщайн Порода Холщайн
Сега ще ви представим Холщайн-фризийската порода. Всъщност това е официалното име на породата, която в САЩ и света е позната като Холщайн.Произход: смята се, ...
прочети още
Порода Жерсей Порода Жерсей
Отглеждане на говеда от породата Джерсей в Германия започва от 1961 г. Особени расови признаци на това дребно говедо са: дълголетие и високи възможности за възп...
прочети още
Американско кафявоАмериканско кафяво
Създадена е в Швейцария чрез чистопородно развъждане. Това е една от най-старите породи за месо и мляко от късорогия тип говеда. Формирала се е в течение н...
прочети още